ARAŞTIRMA GÖREVLİSİ

İsim:

ESRA BOSTANCI SELBEŞ

e-Posta:

esra.bostanci

Telefon:

03722911541

Fax:

Yök Akademik Sayfa:

Görüntüle

Çalışma Alanları:

Bilim Alanı : Gıda Bilimleri ve Mühendisliği

Temel Alanı : Mühendislik Temel Alanı

Anahtar Kelimeler :

Gıda Teknolojileri

Et Teknolojisi

None

Öğrenim Bilgileri

ANKARA ÜNİVERSİTESİ

Kayıt Tarihi : 02/08/2022 - Bitiş Tarihi Devam Ediyor
Doktora

FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ / GIDA MÜHENDİSLİĞİ

HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ

Kayıt Tarihi : 23/07/2018 - Bitiş Tarihi 14/06/2022
Yüksek Lisans-Tezli

FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ / GIDA MÜHENDİSLİĞİ

ANKARA ÜNİVERSİTESİ

Kayıt Tarihi : 06/09/2013 - Bitiş Tarihi 13/06/2018
Lisans-Anadal

MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ / GIDA MÜHENDİSLİĞİ

Uluslararası Makaleler (2)

Effects of the COVID-19 Pandemic on Eating and Meat Consumption Habits of Turkish Adults

Turkish Journal of Agriculture - Food Science and Technology

Tarih: 1/2021 Sayı: 1 Cilt: 9 Sayfa: 63- HASKARACA GÜLİZ, BOSTANCI ESRA, ARSLAN YUSUF

Endeks:TR DİZİN ISSN:2148-127X doi:10.24925/turjaf.v9i1.63-69.3704

Website

Changes in the Online Food and Meat Shopping Habits of Turkish Adults during COVID-19 Pandemic

Icontech Journal

Tarih: 12/2020 Sayı: 3 Cilt: 4 Sayfa: 65- HASKARACA GÜLİZ, BOSTANCI ESRA

Endeks:International Indexed ISSN:2717-7270 doi:10.46291/icontechvol4iss3pp65-79

Website

Uluslararası Bildiriler (5)

Some Quality Characteristics and Sensorial Properties of Gluten-Free Cookies Made of Chestnut, Almond, and Coconut Flour Blends

(Tam metin bildiri)

5th Engineers of Future International Student Symposium 2021-07-09 Sözlü Sunum BOSTANCI SELBEŞ ESRA, EREM FUNDAGÜL Sayfa:230- ISBN:978-605-9678-27-8 Basım Tarihi : 25.11.2021

Website

A carcinogene compound in meat and meat products: Heterocyclic aromatic amines

(Tam metin bildiri)

II. INTERNATIONAL CONFERENCE ON DIFFERENT ASPECTS OF HEALTH 2021-05-26 Sözlü Sunum BOSTANCI SELBEŞ ESRA, HASKARACA GÜLİZ, ÇETİNKAYA SÜMEYYE Sayfa:21- ISBN:978-625-7047-80-7 Basım Tarihi : 01.07.2021

Website

Online Meat Shopping Behavior of Turkish Adults During The COVID-19 Pandemic.

(Özet bildiri)

2nd International Conference on Covid-19 Studies 2020-08-26 2020-08-27 Sözlü Sunum HASKARACA GÜLİZ,BOSTANCI ESRA ISBN:978-625-7139-23-6 Basım Tarihi : 01.09.2020

Website

Changes in Meat and Meat Product Consumptıon of Turkısh People durıng the COVID-19 Pandemic.

(Özet bildiri)

International Conferance on COVID-19 studies 2020-06-21 2020-06-23 Sözlü Sunum HASKARACA GÜLİZ,BOSTANCI ESRA ISBN:978-625-7897-57-0 Basım Tarihi : 23.06.2020

Website

Dondurulmuş tavuk göğüs ve but eti çözdürmede uygun yöntem hangisi?

(Tam metin bildiri)

5. Uluslararası Beyaz Et Kongresi 2019-04-24 Sözlü Sunum DEMİROK SONCU EDA, KOLSARICI NURAY, ALTIN OZAN, ERDOĞDU FERRUH, SELBEŞ ALİ HAYDAR, ZİLE ELİF NUR, BOSTANCI ESRA, USTA İLKNUR, ŞENÇINAR MELİKE Basım Tarihi : 28.04.2019

Ulusal Bildiriler (1)

Et ve Et Ürünlerinin Kalite Kontrolünde Görüntü İşleme Teknolojilerinin Kullanımı.

(Özet bildiri)

Türkiye 13. Gıda Kongresi 2020-10-21 2020-10-23 Sözlü Sunum BOSTANCI ESRA,HASKARACA GÜLİZ Basım Tarihi : 23.10.2020

Website

Projeler (1)

Zonguldak İlinden Temin Edilen Bazı Yöresel Gıdaların (Çaycuma manda yoğurdu, Karayemiş meyvesi, Defne yaprağı) Kimyasal Kompozisyonu ve Antioksidan Özelliklerinin Belirlenmesi

Proje Türü : (Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi)

Proje Durumu : (Devam Ediyor)

Başlangıç Tarihi : 2020-06-18

Ödüller (1)

En İnovatif Bildiri Ödülü

Tarih: 2021
(ICDAH2021 II. ULUSLARARASI FARKLI BOYUTLARIYLA SAĞLIK KONFERANSI)
(Diğer)