ARAŞTIRMA GÖREVLİSİ

İsim:

ESRA BOSTANCI SELBEŞ

e-Posta:

esra.bostanci

Telefon:

2911541

Fax:

Yök Akademik Sayfa:

Görüntüle

Çalışma Alanları:

Gıda Bilimleri ve Mühendisliği

Gıda Teknolojileri

Et Teknolojisi

Öğrenim Bilgileri

Yüksek Lisans

2018-

HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ

FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ / GIDA MÜHENDİSLİĞİ (YL) (TEZLİ)

Tez Adı : SÜPERKRİTİK KARBONDİOKSİT EKSTRAKSİYON YÖNTEMİYLE ELDE EDİLEN MELOCAN (SMILAX EXCELSA L.) EKSTRAKTLARININ TANIMLANMASI VE KÖFTE FORMÜLASYONUNDA KULLANILMASININ ARAŞTIRILMASI

Lisans

2013-2018

ANKARA ÜNİVERSİTESİ

MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ / GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ

Uluslararası Makaleler (2)

Effects of the COVID-19 Pandemic on Eating and Meat Consumption Habits of Turkish Adults

Turkish Journal of Agriculture - Food Science and Technology

Tarih: 1/2021 Sayı: 1 Cilt: 9 Sayfa: 63-69 HASKARACA GÜLİZ, BOSTANCI ESRA, ARSLAN YUSUF

Endeks:TR DİZİN ISSN:2148-127X doi:10.24925/turjaf.v9i1.63-69.3704

Website

Changes in the Online Food and Meat Shopping Habits of Turkish Adults during COVID-19 Pandemic

ICONTECH INTERNATIONAL JOURNAL OF SURVEYS, ENGINEERING, TECHNOLOGY

Tarih: 12/2020 Sayı: 3 Cilt: 4 Sayfa: 65-79 HASKARACA GÜLİZ, BOSTANCI ESRA

Endeks:International Indexed ISSN:ISSN 2717-7270 doi:10.46291/ICONTECHvol4iss3pp50-64

Website

Uluslararası Bildiriler (5)

Some Quality Characteristics and Sensorial Properties of Gluten-Free Cookies Made of Chestnut, Almond, and Coconut Flour Blends

(Tam metin bildiri)

5th Engineers of Future International Student Symposium 09.07.2021 Sözlü Sunum BOSTANCI SELBEŞ ESRA, EREM FUNDAGÜL ISBN:978-605-9678-27-8 Basım Tarihi : 25.11.2021

Website

A carcinogene compound in meat and meat products: Heterocyclic aromatic amines

(Tam metin bildiri)

II. INTERNATIONAL CONFERENCE ON DIFFERENT ASPECTS OF HEALTH 26.05.2021 Sözlü Sunum BOSTANCI SELBEŞ ESRA, HASKARACA GÜLİZ, ÇETİNKAYA SÜMEYYE Sayfa:21-31 ISBN:978-625-7047-80-7 Basım Tarihi : 01.07.2021

Website

Online Meat Shopping Behavior of Turkish Adults During The COVID-19 Pandemic.

(Özet bildiri)

2nd International Conference on Covid-19 Studies 26.08.2020 27.08.2020 Sözlü Sunum HASKARACA GÜLİZ,BOSTANCI ESRA ISBN:978-625-7139-23-6 Basım Tarihi : 01.09.2020

Website

Changes in Meat and Meat Product Consumptıon of Turkısh People durıng the COVID-19 Pandemic.

(Özet bildiri)

International Conferance on COVID-19 studies 21.06.2020 23.06.2020 Sözlü Sunum HASKARACA GÜLİZ,BOSTANCI ESRA ISBN:978-625-7897-57-0 Basım Tarihi : 23.06.2020

Website

Dondurulmuş tavuk göğüs ve but eti çözdürmede uygun yöntem hangisi?

(Tam metin bildiri)

5. Uluslararası Beyaz Et Kongresi 24.04.2019 Sözlü Sunum DEMİROK SONCU EDA, KOLSARICI NURAY, ALTIN OZAN, ERDOĞDU FERRUH, SELBEŞ ALİ HAYDAR, ZİLE ELİF NUR, BOSTANCI ESRA, USTA İLKNUR, ŞENÇINAR MELİKE Basım Tarihi : 28.04.2019

Ulusal Bildiriler (1)

Et ve Et Ürünlerinin Kalite Kontrolünde Görüntü İşleme Teknolojilerinin Kullanımı.

(Özet bildiri)

Türkiye 13. Gıda Kongresi 21.10.2020 23.10.2020 Sözlü Sunum BOSTANCI ESRA,HASKARACA GÜLİZ Basım Tarihi : 23.10.2020

Website

Akademik Görevler

ARAŞTIRMA GÖREVLİSİ

2020

ZONGULDAK BÜLENT ECEVİT ÜNİVERSİTESİ

MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ

GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ / GIDA TEKNOLOJİSİ ANABİLİM DALI

Projeler (1)

Zonguldak İlinden Temin Edilen Bazı Yöresel Gıdaların (Çaycuma manda yoğurdu, Karayemiş meyvesi, Defne yaprağı) Kimyasal Kompozisyonu ve Antioksidan Özelliklerinin Belirlenmesi

Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi 14 (Devam Ediyor) 18.06.2020

Ödüller (1)

En İnovatif Bildiri Ödülü

Tarih: 2021
(ICDAH2021 II. ULUSLARARASI FARKLI BOYUTLARIYLA SAĞLIK KONFERANSI)
(Diğer)